MIL » Arkisto

Kirjoitukset, jotka sisältävät avainsanan jäsenet

Jotain ihan muuta »

6.6.2017 | Paavo Häikiö

Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto ry vaihtoi jäsenrekisterijärjestelmäänsä vuodenvaihteessa. Nykyinen järjestelmä toimii Membook –palvelun kautta (membook.fi) ja rekisteröitymällä itse Membookin käyttäjäksi, voivat jäsenet hallinnoida omia tietojaan. Myös jäsenmaksulaskut näkyvät suoraan omissa tiedoissa, ja sen voi myös maksaa palvelun kautta.
MIL ry viestii Membookin kautta ja on tärkeää, että siellä olevat yhteystiedot ovat oikein. Tulemme lähettämään seuraavan MILAn ilmestymisen aikoihin sähköpostitse kutsun liittyä Membookin käyttäjäksi niille jäsenille, jotka eivät ole sitä vielä tehneet. Kokemus on osoittanut, että kannattaa tarkkailla myös roskapostikansiota, tai erityisesti gmailissa myös sosiaaliset verkostot tai tarjoukset –kansiota. Sähköposti pyytää seuraamaan linkkiä, …

Lue »

Jotain ihan muuta »

28.10.2015 | Paavo Häikiö

Tänä syksynä tehtyyn jäsenkyselyyn saatiin paljon vastauksia, peräti 152 kappaletta, ja hyvin paljon tuli myös sanallista ja erittäin rakentavaa palautetta. Jäsenistön kanta toiminnan kehittämisen suhteen on nyt selvitetty, ja sen mukaan hallitus alkaa työstämään konkreettisia toimenpiteitä.

Lue »

MILA, Virallista »

7.12.2009 | Heidi Falkenbach

Syyskokous järjestettiin perinteiseen tapaan Maanmittaustieteiden päivien yhteydessä. Tärkeimpinä asioina kokouksessa olivat perinteiseen tapaan toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksut vuodelle 2010 ja uusien hallitusten jäsenten valinta. Lisäksi kokouksessa käsiteltiin hallituksen valmistelema sääntömuutosesitys. Pöytäkirjan luonnos (jota pöytäkirjan tarkastajan eivät ole vielä tarkastaneet) löytyy täältä.
Kokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaisesti Liitto jatkaa toimintaansa pitkälti samaan tapaan kuin kuluvana vuonna. Erityistä painoa annetaan hallituksen toiminnan ja Liiton hallinnon ja sähköisen viestinnän kehittämiselle. Myös talousarvio pysyy pitkälti viimevuotisen kaltaisena.
Suurin muutos on jäsenmaksuissa, joiden uudistamisesta kokous päätti esityksen mukaisesti. Ensinnäkin, varsinaisen jäsenen jäsenmaksua lasketiin 20 euroa 65 euroon/vuosi. Eläkeläisjäsenten …

Lue »

MILA, Virallista »

3.6.2009 | Teemu Kärkäs

Maanmittausinsinöörien liiton säännöt mahdollistava tätä nykyä yhteisöjen ottamisen liiton jäseniksi. Näin annetaan mahdollisuus myös yhteisöille kuulua maanmittareiden tiiviiseen verkostoon.
Yhteisöjäsenenä pääsee alan toimijana ja tukijana lähemmäksi liiton jäsenistöä. Liiton piiriin kuuluvana pääsee myös kiinni tehokkaaseen rekrytointikanavaan, jonka arvo tulee varmastikin nousemaan lähivuosina.
Nopean liittyjän etuna yhteisöjäseneksi pääsee ilmaiseksi vuoden 2009 loppuun. Vuodesta 2010 lähtien yhteisöjäsenyyden kustannus on noin 300* euroa vuodessa.
Mikäli yrityksesi tai organisaatiosi on kiinnostunut MIL:n yhteisöjäsenyydestä, niin ole yhteydessä  liiton puheenjohtaja Pekka Halmeeseen tai hallituksen jäsen Teemu Kärkkääseen.
Lisää yhteisöjäsenyydestä kesän aikana  MIL:n nettisivuilla ja seuraavassa MILA:ssa elokuussa.
Pekka Halme    Teemu Kärkäs
puh. 040 776 1781   puh. 040 502 …

Lue »