MIL » Arkisto

Kirjoitukset, jotka sisältävät avainsanan Destia

Uutiset »

3.6.2009 | Teemu Kärkäs

Destia Traffic on solminut yhteistyösopimuksen Hitta.se -verkkopalvelun kanssa. Yhteistyösopimus tukee Destia Trafficin kansainvälistymistä Itämeren alueella.
Hitta.se on Ruotsin suosituin internetpalvelu, josta löytyy yritysten ja yksityisten henkilöiden yhteystiedot sekä maan kartat ja satelliittikuvat. Destia Trafficin tuottaman liikennetiedon avulla palvelun käyttäjä näkee valitsemallaan reitillä esiintyvät tietyöt, liikennehäiriöt ja tiesään. Ajantasainen liikennetieto sujuvoittaa matkantekoa kertomalla matkan varrelle sattuvat liikenteen häiriöt, edistää liikenteen turvallisuutta, sujuvuutta ja ympäristöystävällisyyttä.
Destia Trafficin tuottama liikennetieto on saatavilla Hitta.se -palvelun Trafik-osiossa.
– Palvelun käyttäjä näkee tietyöt, liikennehäiriöt ja tiesään liikennemerkkeinä kartalla. …

Lue »

Uutiset »

9.2.2009 | Heidi Falkenbach

Destia Oy on sopinut yhteistyöstä Masku Kiinteistöt Oy:n kanssa Kiimingin Ideapark-liikekaupungin rakentamisesta. Hankkeelle on varattu yli 30 hehtaarin maa-alue. Kiimingin Ideapark-liikekaupungin laajuus on noin 100 000 neliömetriä. Hanke käynnistyy toukokuussa 2009. Rakentamisvaihe työllistää noin 1 000 henkilöä.
Destia toimii hankkeessa projektijohtajana ja tuo mukanaan infrarakentamisen ja projektinjohdon ydinosaamisensa. Destia ei toimi hankkeessa kiinteistösijoittajana. Pääyhteistyökumppanina liikerakentamisen osalta on Metsäliiton Puutuoteteollisuus, jolla on kansainvälistä kokemusta puutuoteosien toimittamisesta vaativiin liike- ja julkisiin rakennuksiin.
– Nykyisessä taloudellisessa suhdanteessa tällaisen ison rakennushankkeen käynnistyminen on merkittävä asia. Destia on luonteva projektinjohtaja hankkeelle, jossa infrarakentaminen on suuressa osassa. …

Lue »