MIL » Arkisto

Kirjoitukset, jotka sisältävät avainsanan Karttakeskus

MILA, Uutiset »

15.10.2010 | Leo Olkkonen

Karttakeskuksen retkeilyopas ja ulkoilukartta -tuoteperhe on siirtynyt mobiiliaikaan. Suomen suosituimpien ulkoilualueiden ja kansallispuistojen kartat on nyt saatavissa Applen iPhone -puhelimeen. Ensimmäisessä vaiheessa puhelimeen voi ostaa Applen sovelluskaupasta Karhunkierroksen, Nuuksion ja Pallas-Ylläs alueiden ulkoilukartat ja retkeilyoppaat.
Lähde: www.karttakeskus.fi

Lue »

Uutiset »

3.6.2009 | Teemu Kärkäs

Karttakeskuksen Muutamme ilmastoa -kirja on palkittu tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla. Se on opetusministeriön myöntämä palkinto yksityishenkilölle tai ryhmälle ansioista tiedonjulkistamisessa. Se myönnetään ensisijaisesti edellisen vuoden aikana julkaistuista kirjoista, radio- ja TV-esityksistä, sanoma- ja aikakauslehdistä tai muista tietotuotteista. Palkintoa on jaettu vuodesta 1968 lähtien.
Muutamme ilmastoa on kirja, joka kertoo kaiken oleellisen ilmaston muuttumisesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Asiaan liittyy monia epävarmoja seikkoja, eikä tällä hetkellä tiedetä riittävän varmasti, millainen ilmasto on 50 tai 100 vuoden kuluttua. Sen muuttuminen ihmisen toiminnan vaikutuksesta on kuitenkin tieteellinen …

Lue »