MIL » Arkisto

Kirjoitukset, jotka sisältävät avainsanan Espoo

Ajankohtaista, Tapahtumat »

3.5.2015 | Vieraskirjoittaja

Maanmittauspäivät 2015 keräsivät paikalle noin 400 osanottajaa Espoon Dipoliin 16.-17. huhtikuuta. Päivien konseptia oli uudistettu reippaalla kädellä aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kolme keskeisintä muutosta olivat koulutustarjonnan lisääminen, iltajuhlan ajankohdan siirtäminen ja päiviä suunnittelevan ja toteuttavan organisaatiotahon muuttaminen.

Lue »

Uutiset »

3.6.2009 | Teemu Kärkäs

Otaniemeen Poliisiammattikorkeakoulun paikalle rakennetaan asuinkerrostaloja ja opiskelija-asuntoja. Samassa korttelissa sijaitsevan Raja- ja merivartiokoulun viereen asemakaavan muutos mahdollistaa opetus- ja tutkimustilojen sekä myös opiskelija-asuntojen rakentamisen.
Kehä I:n varressa sijaitsevan Tekniikantien, Miestentien ja Kivimiehentien rajaaman korttelin rakennusoikeus on 29 000 kerrosneliömetriä, josta lisärakennusoikeutta on noin 4 000 kerrosneliömetriä.
Poliisiammattikorkeakoulun muutettua Tampereelle on tyhjilleen jäänyt rakennus tarkoitus purkaa ja rakentaa tilalle asuinkerrostaloja sekä asuntoja opiskelijoille ja tutkijoille.
Korkeintaan kuusikerroksisia asuinkerrostaloja on mahdollista rakentaa asemakaavan mukaan yhteensä  neljä kappaletta. Rakennukset sijoitetaan siten, että saadaan syntymään suojattu piha- ja …

Lue »