MIL » Uutiset

Destia tuottaa liikennetietoa ruotsalaiseen Hitta.se -karttapalveluun

3.6.2009
Teemu Kärkäs

Destia Traffic on solminut yhteistyösopimuksen Hitta.se -verkkopalvelun kanssa. Yhteistyösopimus tukee Destia Trafficin kansainvälistymistä Itämeren alueella.

Hitta.se on Ruotsin suosituin internetpalvelu, josta löytyy yritysten ja yksityisten henkilöiden yhteystiedot sekä maan kartat ja satelliittikuvat. Destia Trafficin tuottaman liikennetiedon avulla palvelun käyttäjä näkee valitsemallaan reitillä esiintyvät tietyöt, liikennehäiriöt ja tiesään. Ajantasainen liikennetieto sujuvoittaa matkantekoa kertomalla matkan varrelle sattuvat liikenteen häiriöt, edistää liikenteen turvallisuutta, sujuvuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Destia Trafficin tuottama liikennetieto on saatavilla Hitta.se -palvelun Trafik-osiossa.

– Palvelun käyttäjä näkee tietyöt, liikennehäiriöt ja tiesään liikennemerkkeinä kartalla. Liikennemerkin alla on luettavissa tekstikenttä, jossa on lisätietoa häiriön laadusta, Destia Trafficin Sales and Marketing Manager Kalle Nordgren kertoo.

Ruotsin suurimpiin kuuluvalla monipuolisella palveluntarjoajalla on käyttäjiä viikoittain lähes kolme miljoonaa. Hitta.se -palvelu on valittu Ruotsin 20 parhaan www-palvelun joukkoon.

(www.destia.fi)

Artikkelin avainsanat: