MIL » Uutiset

Destia Kiimingin Ideaparkin projektijohtajaksi

9.2.2009
Heidi Falkenbach

Destia Oy on sopinut yhteistyöstä Masku Kiinteistöt Oy:n kanssa Kiimingin Ideapark-liikekaupungin rakentamisesta. Hankkeelle on varattu yli 30 hehtaarin maa-alue. Kiimingin Ideapark-liikekaupungin laajuus on noin 100 000 neliömetriä. Hanke käynnistyy toukokuussa 2009. Rakentamisvaihe työllistää noin 1 000 henkilöä.

Destia toimii hankkeessa projektijohtajana ja tuo mukanaan infrarakentamisen ja projektinjohdon ydinosaamisensa. Destia ei toimi hankkeessa kiinteistösijoittajana. Pääyhteistyökumppanina liikerakentamisen osalta on Metsäliiton Puutuoteteollisuus, jolla on kansainvälistä kokemusta puutuoteosien toimittamisesta vaativiin liike- ja julkisiin rakennuksiin.

– Nykyisessä taloudellisessa suhdanteessa tällaisen ison rakennushankkeen käynnistyminen on merkittävä asia. Destia on luonteva projektinjohtaja hankkeelle, jossa infrarakentaminen on suuressa osassa. Destialle on tärkeää, että meidät valittiin johtamaan hanketta, joka tarjoaa työtä ja tulevaisuudennäkymiä rakennusalan eri toimijoille, toteaa Destia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Laaksovirta.

(www.destia.fi)

Artikkelin avainsanat: , ,