MIL » Virallista

Vuoden 2017 alusta jäsenet pääsevät itse muokkaamaan omia jäsentietojaan

18.1.2017
Paavo Häikiö

MIL ry on ottamassa käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelu Membookin. Jäsenet pääsevät ylläpitämään tietojaan, maksamaan laskut ja lukemaan viestit yhdestä paikasta. Kaikille jäsenille tulee sähköpostitse kutsu liittyä Membookiin. Sähköpostiosoite on sama, joka on tällä hetkellä jäsenrekisterissä. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tai se on vanhentunut, pääsee MIL ry:n jäsenrekisterivastaava edelleen muokkaamaan myös tietoja Membookissa.

Päästäkseen katselemaan ja muokkaamaan omia tietojaan, on ensin rekisteröidyttävä Membookin käyttäjäksi internet-osoitteessa www.membook.fi. Tämä onnistuu seuraamalla sähköpostikutsussa annettuja ohjeita. Siirrymme uuden jäsenrekisterin käyttöön vuoden 2017 alusta.

Tärkeimpiä uudistuksia ovat:

Jäsentiedot: Jäsenet pääsevät itse kirjautumaan rekisteriin ja päivittämään omia tietojaan

  • Jäsenmaksut: Laskun voi lähettää ja vastaanottaa Membookissa ja myös maksaa siellä verkkopankin välityksellä
  • Viestintä: Membook on foorumi tiedottamiselle ja tulevaisuudessa myös keskusteluille
  • Tapahtumat: tapahtumista tiedottaminen ja niihin ilmoittautuminen hoituu tulevaisuudessa myös Membookissa

Kirjautumissivusto on täällä.

Membookiin tulevista viesteistä, laskuista ja tapahtumista voi tilata ilmoituksen sähköpostiin.

Membookin asiakaspalvelu tarjoaa tukea niin yksittäisille jäsenille kuin luottamus- ja toimihenkilöille. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info (at) membook.fi tai puhelimitse numeroon 010 324 2621. Nettisivuilta osoitteesta membook.fi saa myös tukea ja tietoa.

Lisätietoja uudesta palvelusta antaa myös MIL ry:n jäsenrekisterivastaava Kirsikka Riekkinen, etunimi.sukunimi@aalto.fi.