MIL » Tapahtumat, Virallista

Kaupunkikehitys 2017 – ilmoittautuminen avattu

11.2.2017
Paavo Häikiö

30.-31.3.2017 Tampere-talo

Kaupunkiseudun tulevaisuus vaatii rohkeita visioita, mutta toteutuakseen myös suuren määrän käytännön työkaluja. Juuri nyt suunnitellaan ja toteutetaan hankkeita, jotka määrittelevät kaupunkimaisen elämän puitteet aina 2050-luvulle saakka.

Haastajan asemasta ponnistava Tampere on vakavissaan mukana kansallisessa kisassa. Mitä roolia siellä näyttelevät uudet hybridihankkeet, joukkoliikenneyhteydet tai tekniset ratkaisut? Mitä opittavaa muilla voisi olla Tampereen useiden miljardien investoinneista?

Tapahtuma on tarkoitettu maankäytön, kiinteistökehityksen, rakentamisen ja liikenteen ammattilaisille sekä päätöksentekijöille. Urbaanissa rakennetussa ympäristössä toiminnot sekoittuvat ja riippuvuussuhteet voimistuvat – tule näkemään iso kuva ja ymmärtämään sen osatekijät!

Koulutuksen järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto MIL ja Suomen Arkkitehtiliitto SAFA.

Ohjelma

Ilmoittautuminen

OSALLISTUMISMAKSUT

Kahden päivän kokonaisuuden hinta jäsenille* on 600 € + alv 24 % ja ei-jäsenille 660 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, aineiston, ekskursion, ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä illallisen.

Yhden päivän (torstai 30.3.2017) hinta jäsenille* on 480 € + alv 24 % ja ei-jäsenille 550 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut pois lukien illallisen.

* Alennetut hinnat RILin, MIL:n, SAFAn ja SuLVIn jäsenille.

LISÄTIETOJA

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL, Ville Raasakka, p. 050 366 8687 ja ville.raasakka(at)ril.fi

 

 

Artikkelin avainsanat: , ,