MIL » Tapahtumat

Jäsenmatka Viron maanmittauspäiville

18.1.2016
Paavo Häikiö

20140306_002

Hyvää vuoden alkua!

_________________

ILMOITTAUTUMINEN ON SULKEUTUNUT

_________________

MIL järjestää jäsenmatkan Viron maanmittauspäiville eli EGÜ:n Kevadkonverentsiin. Tilaisuus järjestetään Pärnussa 3.-5.3.2016.

Tänä vuonna Kevadkonverentsia vietetään hyvin kansainvälisissä tunnelmissa, ja sinne on saapumassa MIL:n jäsenmatkalaisten lisäksi kolmisenkymmentä osallistujaa mm. muista Pohjoismaista, Saksasta, Englannista sekä muualta Baltiasta. Torstaina 3.3. ohjelmassa on englanninkielinen kansainvälinen seminaariosuus, mutta kokemuksesta voin sanoa että myös perjantain vironkielinen osio on ollut antoisa; diaesitysten perusteella pysyy oikein hyvin kärryillä ja aina voi asian varmistaa vieruskaverilta.

Matkan osallistujamäärä on rajoitettu, ja matkaan pääsevät nopeimmat ilmoittautujat. Opiskelijajäsenille on varattu vähintään 4 opiskelijalle opiskelijahintainen matka.

Matkan hinta on varsinaisille jäsenille 120 euroa sekä opiskelijajäsenille 50 euroa. Matkan hintaan sisältyy laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, kuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna, yöpyminen 2 yötä 2 hh kylpylähotellissa sekä osallistuminen kevadkonverentsiin illallisineen. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan EGÜ:n sivustolla myöhemmin. Lisähinnasta voi valita myös majoituksen yhden hengen huoneessa, jolloin hinta on 170 euroa.

Tilaisuus järjestetään hotelli Strandissa, jossa myös majoitumme. Hotelli on kylpylähotelli porealtaineen, mutta on siellä myös matkauintia varten isompi allas, jossa voi vetää kovan vapaauintitreenin tai rauhallisen selkäuintisession.

Matkaohjelma

Lähtö 3.3.2016 Helsingin Länsisatamasta 8:30, satamassa on oltava viimeistään 7:45. Eckerö-linen alus Finlandia saapuu Tallinnaan klo 11.00.

Kuljetus Tallinnasta Pärnuun

Seminaariohjelma alkaa klo 13:00. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin EGÜ:n sivustolla

Paluumatkalla lähdetään Pärnusta lauantaina 5.3.2016 puolenpäivän aikaan, ja Tallinnassa ollaan iltapäivällä yhden ja kahden välillä, jossa iltapäivä vapaata oleskelua.

Lautta Tallinnasta Helsinkiin lähtee klo 18:30, ja perillä Helsingissä olemme klo 21:15.