MIL » Maanmittarikilta

Kevätpäiväntasaus 13.3.2015

3.5.2015
Ella Sperling

Maanmittarikillan vuosijuhlat olivat täynnä glamouria ja mittarihenkeä. Tapahtuma alkoi cocktailtilaisuudella Teekkarimuseolla. Luonnollisesti paikalla oli reilusti kuohuvaa ja cocktailpaloja. Perinteitä seuraten kilta sai jälleen kerran hyvin nestepitoisia lahjoja.

Pääjuhla järjestettiin Ruoholahden Kaapelitehtaalla Hima&Sali-ravintolassa. Pääjuhlan käynnistivät vuosijuhlatirehtöörit Saila Rappumäki ja Eppu Pesonen. Lukkareiden säestyksellä tarjoilijat kiikuttivat pöytään mahan täydeltä maistuvaa ruokaa ja juomaa. Illan aikana kuultiin allekirjoittanutta sekä kiltamme kunniajäsentä Henrik Haggrénia. Myös Tanssiryhmä oli tullut paikalle viihdyttämään juhlakansaa esityksellään. Pääjuhlan lopuksi juhlijat pääsivät näyttämään omat tanssitaitonsa vanhojentanssien parissa.

Ruoholahdesta oli järjestetty kuljetus Otaniemeen, missä ruoan ja tanssin täyteinen ilta jatkui Urban Millillä. Sosiaalifobia (”osin mittaribändi”) hurmasi kuulijoita energisillä esityksillään. Jatkojen jälkeen pirteimmät jaksoivat vielä siirtyä Rantasaunalle jajatkoille. Huhujen mukaan muutama sankari jätti nukkumisen välistä ja jäivät lämmittämään paljua silliaamiaista varten.

Silliaamiainen sujui mitä riemukkaimmissa tunnelmissa. Ruokaa riitti, palju oli lämmin ja laulu raikasi loppuun asti. Eräs ”vanhempi” fuksikapteeni kuvaili vuosijuhlaviikonloppua seuraavin sanoin: ”kaksi päivää euforiaa”. Ensi vuonna on Maanmittarikillan 115. Kevätpäiväntasaus. Toivottavasti näemme siellä!

Artikkelin avainsanat: ,