MIL » Tapahtumat

Maanmittaustieteiden päivät 14.-15.11.2013

20.9.2013
MIL Ylläpito

Tervetuloa Maanmittaustieteiden päiville 14.-15.11.2013!

Maanmittaustieteiden päivät järjestetään 14.-15. päivä marraskuuta Tieteiden talolla Helsingissä (Kirkkokatu 6). Päivien aikana kuulemme ajankohtaisia esityksiä maanmittausalan tutkimuksesta ja koulutuksesta. Järjestelytoimikunta on koonnut mielenkiintoisen ohjelman, jonka uskon kiinnostavan alamme ammattilaisia ympäri Suomen.

Yksi maanmittausalan keskeisimpiä tekijöitä on uusien osaajien koulutus. Heti päivien alkajaisiksi pureudumme tähän aiheeseen ja pohdimme, ovatko maanmittausalan diplomi-insinöörit katoava luonnonvara. Tämän jälkeen esitellään vuoden aikana valmistuneita väitöskirjoja. Iltapäivän aiheet käsittelevät metsän ja puuston sekä kiinteistöjen arviointia. Toisena päivänä esitykset keskittyvät rakennetun ympäristön kestävään kehitykseen, alueiden brändien luomiseen sekä strategiseen kaupunki- ja aluesuunnitteluun.

Torstain 14.11. luento-ohjelman jälkeen pidetään samassa salissa Maanmittaustieteiden Seuran ja Maanmittausinsinöörien Liiton syyskokoukset. Illanvietto järjestetään aikaisempien vuosien tapaan seurojen kokousten jälkeen, ja se on loistava mahdollisuus tutustua uusiin kollegoihin, tavata vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia päivän polttavista aiheista.

Maanmittaustieteiden päivien 2013 normaalihintainen osallistuminen maksaa 150 euroa kahdelta päivältä ja 100 euroa yhdeltä päivältä (ALV 0 %). Erityisryhmien (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, jne.) osallistumismaksut ovat 60 euroa kahdelta ja 30 euroa yhdeltä päivältä. Normaalihintaiseen osallistumiseen sisältyy ohjelma, esitelmämateriaalit, lounas ja kahvit valittuina päivinä sekä iltaohjelma 14.10. Alennettuun osallistumismaksuun sisältyy ohjelma, esitelmämateriaalit sekä lounas ja kahvit valittuina päivinä, iltaohjelman lisämaksu on 40 euroa.

Päivien www-sivut ovat osoitteessa http://mts.fgi.fi/mtp2013