MIL » Ajankohtaista, Maanmittarikilta, Tapahtumat

Syyspäivän täräys

12.12.2012
MIL Ylläpito

Syyspäivän täräys 2012. (Kuva Teemu Peltonen)

Maanmittausinsinöörien Liiton vuoden tärkein juhla, Syyspäivän täräys, järjestettiin edellisvuoden tapaan Otaniemen Smökissä lauantaina 29.9. yhdessä Maakansan Alumnin ja Maanmittarikillan kanssa. Osallistujia oli ennätysmäärä; 120 nykyistä ja tulevaa maanmittaria oli kokoontunut viettämään yhdessä pimenevää syysiltaa.

Pekka Halme. (Kuva Teemu Peltonen)

Illan saatossa saimme nauttia hyvän ja runsaan buffet-pöydän antimista ja ennen kaikkea iloisesta mittaritunnelmasta. MIL Ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Halmelausui tervetuliaissanat, jonka jälkeen monelle varmasti opiskeluajoiltakin tutulla laululla aloitettiin juhlat ja uhottiin jättää kolmosen kaljat juomatta.

(Kuva Teemu Peltonen)

Täräykseen oli järjestänyt vuosikurssitapaamisensa kaksi eri vuosikurssia, M72 ja M82. Molemmat olivat saaneet kasaan mukavan kokoisen porukan, parisenkymmentä mittaria ja avecia.

Illallisen jälkeen Smökin täytti musiikki, ja tanssilattiakin siirtyi vähitellen esiintymislavalle. Iloiset juhlijat jatkoivat vielä kuka kotiinsa, kuka Otaniemessä seuraavaan paikkaan. Järjestelytoimikunta haluaa kiittää kaikkia osallistujia ikimuistoisista juhlista. Ensi vuoden syyskuussa tavataan taas Täräyksen merkeissä!

Syyspäivän täräyksen järjestelytoimikunta

(Kuva Teemu Peltonen)

(Kuva Teemu Peltonen)

(Kuva Teemu Peltonen)

(Kuva Teemu Peltonen)

Artikkelin avainsanat: , ,