MIL » Maanmittarikilta, MILA

Killan kuulumisia

23.2.2010
Arttu Julin

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Taas kiltaa pyörittämään on saatu uusi, innokas ja energinen porukka. Vaikka vuoden alusta Teknillinen korkeakoulu sulautui osaksi Aalto-yliopistoa ja Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunta osaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaa, tulevat kiltatasolla asiat pysymään hyvin suurelta osin ennallaan.

Kuluvan vuoden aikana päätavoitteena on kehittää suhteita koulun henkilökunnan suuntaan, mikä on varmasti kaikkea muuta kuin helppo tehtävä. Pyrkimys olisi kuitenkin saada jo pidemmän aikaa hiljaiseloa elänyt yhteistoiminta edes jonkinlaiseen alkuun. Alumnitoiminnan kehittämistä jatketaan Maanmittarikillan Tuki ry:n kanssa ja opiskelijoiden edunvalvontaan pyritään keskittämään aikaisempia vuosia enemmän huomiota.

Tänä vuonna kilta juhlii 109-vuotista taivaltaan ja sen kunniaksi  perinteinen Kevätpäiväntasaus järjestetään perjantaina 19.3.2010. Kaikki lehden lukijat ovat tervetulleita! Aikaisempien vuosien tapaan järjestetään vuoden aikana myös mittava määrä muita tapahtumia: saunailtoja, sitsejä, excursioita, yritysiltoja ja niin edelleen. Infoa killan tapahtumista voi helpoiten metsästää killan nettisivuilta. Mikäli mieleesi tulee jotain sanottavaa, ehdotuksia tai kysymyksiä vaikkapa tapahtumiin tai muuten killan toimintaan liittyen, ota ihmeessä yhteyttä.

Arttu Julin
Maanmittarikillan puheenjohtaja 2010
arttu.julin(ät)tkk.fi

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta:
mkh10(ät)list.ayy.fi

Killan nettisivut: mk.ayy.fi