MIL » Maanmittarikilta, MILA

108. Kevätpäiväntasaus

3.6.2009
Hanna Paananen

RWBKMaanmittarikillan 108-vuotista taivalta juhlistettiin Kevätpäiväntasauksessa 20.3.2009. Cocktail-tilaisuus pidettiin Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytilassa Laiturissa Kampin Narinkkatorin laidalla, itse pääjuhlaa vietettiin tyylikkäissä puitteissa Sokos Hotel Presidentin Presidentti-salissa.

Pääjuhlaan osallistui lähes 130 henkilöä, joukossa niin opiskelijoita kuin valmistuneitakin. Reippaiden teekkarilaulujen siivittämässä juhlassa nautittiin tietenkin juhlaillallinen snapseineen, viineineen ja kahviaveceineen sekä seurattiin perinteisiä ohjelmanumeroita, kuten lauluyhtye Järjestysmiesten esitystä sekä puheita ja ansiomerkkien jakoa.

Juhlapuheen piti tänä  vuonna Vahanen-konsernin konsernijohtaja Risto Vahanen, juhlassa kuultiin perinteisesti myös killan puheenjohtajan puhe sekä Kunniajäsen Seppo Härmälän vapaa sana, puheen naiselle puolestaan piti Panu Santasalo

Kevätpäiväntasauksessa on myös ollut tapana jakaa tunnustusta aktiivisesta toiminnasta killassa sekä killan hyväksi tehdystä työstä. Killan kultaisia ansiomerkkejä jaettiin tänä vuonna kaksi kappaletta, tunnustuksen killan hyväksi tehdystä työstä saivat tänä vuonna mittaripariskunta Anu ja Timo Varjo. Maanmittarikillan ja Maanmittarikillan Tuki ry:n yhteisestä Maakansan rahastosta jaettavalla stipendillä palkittiin Hannu Haavisto.

Pääjuhlan lopuksi tansittiin vanhat tanssit RWBK:n tahdittamana, ja sitten olikin jo aika lähteä  jatkoilla ja sieltä sitten jajatkojen kautta silliaamiaiselle. Kokonaisuudessaan juhla sujui loistavasti ja vierailla oli oikein hauska ilta. Kiitos juhlan järjestelyistä kuuluu toki vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajalle Juha Saukkoselle.